İstanbul
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ulusal Sayfa Yerel Haberler Muğla'da öğrencilere müjde! Ulaşım 1 lira oldu

Muğla'da öğrencilere müjde! Ulaşım 1 lira oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı meclis toplantısında öğrencilerin yoğun olarak kullandığı Menteşe-Akyaka güzergahının öğrenci biniş ücretinin 1 TL olarak belirlenmesi maddesi, meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi.

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi, Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde Ahmet Aras Başkanlığı’nda toplandı. Toplantıda birçok gündem maddesi görüşüldü.

Başkan Aras, öğrencilerin yoğun olarak kullandığı Menteşe-Akyaka güzergahının indirimli olarak ulaşım hakkı bulunan öğrenci binişlerine 1 TL olması maddesini meclis üyelerinin oylarına sundu.

Menteşe-Akyaka güzergahının 1 TL olması maddesi meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi.

Alınan bu kararla, Menteşe-Akyaka hattında toplu taşıma hizmeti sunan araçlardan yararlanan ve ilgili mevzuat kapsamında indirimli ulaşım hakkı bulunan öğrencilerin, sosyal yaşama daha aktif katılım sağlaması hedefleniyor.

Başkan Aras, Öğrencilere Müjdeyi Verdi

Öğrencilerin hayatlarını kolaylaştırmayı, eğitimlerine destek olmayı ve sosyal yaşamlarına katkı sunmayı önceliklerini kaydeden Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Muğla’mızda öğrencilerimize belli güzergahlarda 1 TL uygulamasını başlatmıştık.

Menteşe-Akyaka güzergahını öğrencilerimiz çok yoğun kullanıyor. Öğrencilerden gelen yoğun talep üzerine Menteşe-Akyaka güzargahında 1 TL uygulamasını hayata geçirmeye karar verdik” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *